NATUR FITNESS - UDENDØRS FITNESS MED NATURLIGT UDSEENDE

NATUR FITNESS er en samling af udendørs fitnessredskaber, der kombinerer robiniatræets naturlige skønhed med robuste fitness funktioner. Alle NATUR FITNESS redskaberne er designet og produceret i henhold til EN 16630-standarden.

NATUR FITNESS er ideelt til kommuner, sportsklubber og seniorboliger, redskaberne er med til at fremme sundhed, social interaktion og mental velvære, mens det smelter sammen med naturlige omgivelser.

Udendørs fitnessområder tilbyder et fleksibelt, inkluderende alternativ til indendørs fitnesscentre. Det er et sted at træne uden tidsbegrænsninger eller medlemsgebyrer. I tillæg er træning udendørs, hvor man er udsat for frisk luft og sollys, med til at reducere stress og forbedrer generel trivsel.

Denfit-serien

I samarbejde med Denfit kan Norna Playgrounds tilbyde 21 brugervenlige udendørs fitnessredskaber. Redskaber gør det muligt at træne specifikke muskelgrupper med deres egen kropsvægt, hvilket sikrer kontrollerede bevægelser, oprejst kropsholdning og minimal risiko for skader.

Redskaberne tilbyder kontrol, stabilitet og koordination, hvilket muliggør korrekt træning uden hjælp. Nogle enheder har justerbar modstand og inkluderende designs med ekstra støtte.

Denfit-serien er uafhængigt certificeret til at opfylde EN16630 – Se og download certifikat

FN-serien

FN-serien fra Norna Playgrounds omfatter 11 alsidige udendørs fitnessredskaber. Disse stationære enheder er enkle, holdbare og sikre. De understøtter mange forskellige øvelser, der retter sig mod flere muskelgrupper for at forbedre fleksibilitet, styrke og koordination.

Det enkle, naturlige design sikrer minimal vedligeholdelse og nem integration i ethvert udendørs miljø.

Design af udendørs fitness områder

Natur fitnessredskaberne kan kombineres på utallige måder i forskellige miljøer.

Tag for eksempel cirkeltræningskonceptet, hvor konditions- og styrketræningsredskaber kombineres til effektiv allround-træning. Cirkelmiljøerne understøtter samtidig det sociale aspekt, der gør træningen sjovere og mere motiverende.

Ved at inddrage bænke eller lignende, hvor man kan slappe af mellem øvelserne eller lægge overtøjet, bindes miljøet sammen og det sociale element forstærkes yderligere før, under og efter træningen.

De viste miljøer er til inspiration. Kontakt vores sælgere som står klar til at skabe et miljø der passer til jeres kundes specifikke behov.

Krav til fitnessområder

Alle fitnessområder skal være adskilt fra legepladsområder enten ved passende afstand, hegn eller andre strukturelle foranstaltninger.

Skilt med en træningsguide/brugsanvisning leveres sammen med alle redskaberne.

Husk at tilføje et skilt med generel information ved indgangen til fitnessområdet. Minimumsoplysninger krævet ifølge EN16630 er:

  • Information om at udstyret er til brug for unge og voksne eller med en samlet højde på over 140 cm
  • Informere om at læse og følge brugsanvisningen på udstyret
  • Information om at man skal være sikker på eget helbred før brug
  • At man skal undgå overanstrengelse ved brug af udstyret
  • Alarmtelefonummer:112 skal være tydelig angivet
  • Telefonnummer og hjemmesideadresse til vedligeholdelsespersonale
  • Adressen på selve området
Norna Fitness - skilt med instruktion og QR-kode
Skilt med træningsguide leveres med alle fitnessredskaber

Træningsvejledninger

Bag QR-koden på det medfølgende skilt finder man yderligere instruktioner og alternative øvelser illustreret med pictogrammer.

De fleste af fitnessredskaberne er alsidige i deres anvendelse, og kun fantasien sætter grænsen for, hvordan man kan træne forskellige muskelgrupper. Hvert redskab er dog designet til at understøtte en primær øvelse, hvilket sikrer stabilitet og korrekt udførelse. 

Fitness vejledning på telefonen ved skanning af QR kode
Scannes QR-koden vil man få en mere detaljeret vejledning og alternative øvelser.