SMART ROBINIA

SMART ROBINIA®

SMART ROBINIA® forboringssystem er udviklet af NORNA PLAYGROUNDS gennem flere år. Det betyder, at vi i dag, som de eneste på markedet, har et modulært forboringssystem til Robiniatræ. Det gør os i stand til, at bore to helt unikke stammer fuldstændigt ens HVER GANG. Dette giver mange fordele gennem hele værdikæden, fra produktion til installation.

Traditionelt kræver installation af Robinia legepladser stort kendskab til både produkter og legepladsstandarden EN 1176. Desuden kræver det også, at man er i besiddelse af flere typer specialværktøjer. Alle tre krav reduceres ved at benytte et SMART ROBINIA® - forboret produkt.
 

•  Alle huller er boret.
•  Beslag er monteret.
•  Hver stolpe er mærket, så de er nemme at identificere.


De forborede huller sikrer også, at stolpernes indbyrdes placering til enhver tid er korrekt og er opstillet i henhold til kravene jf. EN 1176. Der er altså ingen risiko for, at skabe en utilsigtet klemfælde i forbindelse med installationen.

 

En SMART ROBINIA® forboret legepladsløsning kræver få værktøjer at installere.t betyder samtidig, at der ikke er behovet for specialværktøj. Oftest skal Robinia stolper tilpasses under installationen. Denne forarbejdning kræver adskillelige specialværktøjer, så som bor, undersænkere, slibe- og skæremaskiner mm.

Se foto for sammenligning af værktøjsbehov for en NORNA PLAYGROUNDS Robinia Dækgynge, LE20200 med og uden SMART ROBINIA® forboring.

Modulært og let at udskifte og udbygge

I kraft af den forædling Smart Robinia® tillægger produkterne, er det simpelt at udskifte reservedele. Med SMART ROBINIA® fra NORNA PLAYGROUNDS, sikrer den modulære forboring, at hver del er boret ens HVER gang. En evt. udskiftning af fx en gyngeoverligger, vil normalt kræve enorme mængder tid til tilpasning samt ikke mindst brug af mange specialværktøjer.

Når dit produkt er SMART ROBINIA® - forædlet, kan man uden videre udskifte en del, med de samme få værktøjer. Se billedet ovenfor.
Afstande, huller, vinkler og beslag, vil sidde nøjagtigt som på den del der tages ud af brug.

 

KONTOR:

 

NORNA PLAYGROUNDS A/S
Virkefeltet 1
DK-8740 Brædstrup

 

Google maps

KONTAKT:

 

Tlf: 7575 4199
mail@norna-playgrounds.com

 

Bemærk vi holder lukket     

16.07.22-31.07.22

 

Åbningstider administration:

Man-Tors: 08:00 - 16:00
Fre: 08:00 - 15:30

Åbningstider fragt og levering:

Man-Tors: 07:00 - 15:00

Fre: 07:00 - 14:00

Ledelsen:

Salg: 

 

Lukket:

 

 

peter@norna-playgrounds.com

mail@norna-playgrounds.com

 

 

 

OM NORNA PLAYGROUNDS A/S: 

NORNA PLAYGROUNDS vision er at producere sikre, naturlige legeredskaber til kreative børn. 

Vi står inde for at alle vore produkter, der som minimum opfylder de gældende krav til en sikker legeplads.

NORNA PLAYGROUNDS legeredskaber er FSC certificerede.

 

Cookies